Parketschoon.nl

Schuren

Uw houten vloer als nieuw!

Uw houten vloer schuren en voorzien van lak of olie.

 

Schuren

Parketschoon is al ruim 28 jaar gespecialiseerd in het opknappen en renoveren van bestaande- en verouderde vloeren. Uw houten vloer schuren wordt vakkundig door onze specialisten uitgevoerd. Parketschoon gebruikt alleen de beste producten om uw houten vloer te schuren en het beste resultaat te leveren. Hoe uw houten vloer na het schuren afgewerkt gaat worden is uw eigen keuze waarin smaak, houtsoort en andere omstandigheden een rol spelen. Wij geven u graag het beste advies en helpen u met het maken van een keuze. Na het schuren van uw vloer zijn er mogelijk heden voor: olie, hardwax olie en lak.

Olie

Na het schuren van uw vloer kan deze voorzien worden van vloer olie hierdoor behoud u de authentieke uitstraling van uw houten vloer. Een houten vloer die bewerkt is met olie geeft een matte en een natuurlijke uitsraling. Om het langst te kunnen genieten van uw mooie houten vloer kunt u het best niet al te nat dweilen. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd de vloer te reinigen met een intensieve reiniger. Deze haalt oude zeepresten weg en ontvet de vloer, zodat deze in de onderhoudsolie gezet kan worden. Hierna is uw vloer weer als nieuw.

Hardwax Olie

Na het schuren van uw houten vloer kan deze behandeld worden met hardwax olie. Deze olie geeft meer glans aan uw vloer dan een vloer-olie en is gemakkelijk in onderhoud. Hardwax-olie beschermt uw vloer tegen vuil en vocht en is makkelijk te dweilen met een hardwax onderhoudsmiddel.

Lak

Na het schuren van uw houten vloer kan deze behandeld worden met lak.Een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig. Stofvrij maken en af en toe afnemen met een goed uitgewrongen doek is eigenlijk al voldoende. Er is een speciaal reinigingsmiddel te verkrijgen waar u uw vloer, met een vochtige dweil mee kunt reinigen. Lakken zijn te verkrijgen in extra mat, mat, zijdeglans en hoogglans.

houten vloer schuren

Uw houten vloer schuren wordt gedaan met TNO goedgekeurde machines.