Parketschoon.nl

Polijsten

Geef uw vloer weer glans!

Uw houten vloer polijsten geeft het karakter van uw vloer terug!

Parketschoon is gespecialiseerd in het renoveren van uw houten vloer en kan uw houten vloer polijsten hierdoor wordt de originele uitstraling van uw houten vloer hersteld en krijgt zijn glans terug. Ook bij nieuwe houten vloeren kan polijsten net dat stukje extra glans geven aan uw houten vloer. Door jarenlange ervaring met houten vloeren polijsten en met de uitvoering van echt vakmannen waardoor wij altijd een goed resultaat kunnen opleveren. Gaat het nu om een parketvloer, massief houten vloer, planken vloer of lamelparket het is allemaal geen probleem!

Waarom uw houten vloer polijsten?

Een houten vloer polijsten is niet zo ingrijpend als het herstellen van een vloer zoals schuren en het opnieuw aan brengen van lak, olie of hardwax olie. Een houten vloer polijsten gaat verder dan alleen uw houten vloer behandelen met lak, olie of hardwax olie. Wanneer uw houten vloer sporen van gebruik vertoont maar geen grote gebreken heeft is het polijsten van uw houten vloer de oplossing bij uitstek. Ingesleten vuil van uw houten vloer wordt door het polijsten van uw houten vloer verwijderd, het oppervlak wordt egaal gemaakt en de oorspronkelijke kleur van uw houten vloer weer terug gegeven.

Waarom door Parketschoon laten uitvoeren?

Uw houten vloer polijsten is geen makkelijk klusje en daarom is het aan te raden een professioneel bedrijf in te schakelen. Voor het polijsten van uw houten vloer is een profesioneel apparaat vereist. Het huren van dergelijke profesionele machines is duur en deze machines zijn lastig in gebruik. Het polijsten van een vloer geeft fijn stof af dat vervelende gevolgen kan hebben v00r uw bedrijf of huishouden. Wanneer u uw houten vloer professioneel laat polijsten door een vakparketteur van Parketschoon hoeft u zich hier geen zorgen te maken over uw mooie houten vloer.

houten vloer polijsten